kirjaudu webmailiin

Kirjautuminen Welho Webmailiin

Tältä sivulta voit kirjautua Welho Webmailiin. Mikäli haluat vaihtaa Welho Webmailin salasanaasi, onnistuu se alla olevien "Vaihda salasana" -osioiden kautta.

Vaihda sähköpostitilin salasana

  1. 1. Kirjoita käyttäjätunnus (sama jolla kirjaudut sähköpostiin), jonka salasanaa haluat muuttaa
  2. 2. Kirjoita ensin nykyinen salasanasi
  3. 3. Kirjoita uusi salasana ja vahvista kirjoittamalla se toiseen kertaan
  4. Salasanassa tulee olla 8-32 merkkiä. Salasanassa tulee olla isoja ja pieniä kirjaimia, sekä lisäksi erikoismerkkejä/numeroita. Salasana ei saa sisältää äöå-merkkejä.

Oletko unohtanut sähköpostitilisi salasanan?

  1. Jos olet unohtanut sähköpostitilisi salasanan, saat sen soittamalla asiakaspalveluumme: 044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16.30).

Vaihda sähköpostin aliastilin salasana

  1. Jos sähköpostitilisi sisältää aliastilejä, voit vaihtaa näiden salasanat tässä. Tarvitset salasanan uusimiseen pääkäyttäjän tunnukset (w-hallintatunnus). Jos haluat uusia pääkäyttäjätunnuksen salasanan, soitathan asiakaspalveluumme: 044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16.30).
  2. Salasanassa tulee olla 8-32 merkkiä. Salasanassa tulee olla isoja ja pieniä kirjaimia, sekä lisäksi erikoismerkkejä/numeroita. Salasana ei saa sisältää äöå-merkkejä.

(sama jolla kirjaudut sähköpostiin)

  1. Vahvista muutos syöttämällä pääkäyttäjän tunnustiedot (w-hallintatunnus). Mikäli et muista w-hallintatunnustasi tai sen salasanaa, saat sen asiakaspalvelustamme.